Ga naar de inhoud

TFP shoot voor modellen, portfolio uitbreiding.

Voor modellen bied ik de mogelijkheid van een TFP-shoot, mits we het eens kunnen worden over een thema en het een uitbreiding is van mijn, en jouw portfolio.

Wat is TFP?

TFP staat voor Time For Print, een term uit de analoge tijd. Tegenwoordig worden er geen prints meer gegeven, maar digitale bestanden, die vaak per Wetransfer worden gestuurd. TFP houdt in dat alle deelnemende partijen hun tijd, materiaal en expertise in de shoot steken en foto’s in ruil krijgen voor hun portfolio. Behalve voor portfolio opbouw, wordt de TFP-shoot ook door mij gebruikt als ik iets zou willen uitproberen of testen of als ik een bepaalde shoot gewoon leuk vind om te doen (vrij werk).

Dit  alles volgens een TFP contract. Deze kun je inzien op deze site onder aanmelding TFP naakt shoot.

Johanna 1-592
Iris-5664
Lara 1st shoot-101-2
Translate »
error: Content is protected !!